Ammatillinen kuntoutus

Resiina

Oulu

Resiina Oulu

Yhteystiedot

Resiina
Kasarmintie 15
90130 Oulu

Työhönvalmentajat
Pinja Valo
044 7341 798
Janne Rahikainen
044 7652 632
Anne Toivanen
044 7380 843
Anna-Riitta Kumpumäki
044 7341 877

Palveluesimies
Sari Okkonen
044 7341 563

Työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus
KELA, työeläkelaitokset, vakuutusyhtiöt

Resiina tukee sinua, joka olet aloittamassa työuraasi tai palaamassa työelämään. Teemme yhdessä työllistymiseesi tähtäävän suunnitelman. Autamme sinua löytämään omia ammatillisia tavoitteitasi vastaavan työtehtävän avoimilta työmarkkinoilta, jossa työskentelemällä voit saada kokemusta alasta ja varmuutta omasta jaksamisesta työelämässä. Voimme myös tukea sinua palaamaan aikaisempaan työhösi.

Työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus sisältää työkokeilua, työhönvalmennusta tai molempia.

Resiinan torstaikahavit jää tauolle 31.5. saakka.

KELAn asiakas

Näin haet

Pyydä lääkäriltäsi lausunto –B, johon on perusteltu kuntoutustarve. Täytä hakemus ammatillisesta kuntoutuksesta (KU 101) www.kela.fi/lomakkeet ja toimita se lääkärinlausunnon kanssa Kelalle. Saat kuntoutuksesta kirjallisen päätöksen ja päätös on näkyvissä myös Kelan sähköisessä asiointipalvelussa. Mikäli kuntoutuksesi kuuluu työeläkelaitoksen vastuulle, siirtää Kela kuntoutusasiasi käsittelyn sinne.

Vakuutusyhtiön / Työeläkelaitoksen hakija

Näin haet

Tiedustele sinulle sopivinta palvelua työeläkelaitokseltasi esim. (Ilmarinen, Varma ja Elo), työterveyshuollosta tai hoitavalta lääkäriltäsi. Täytä ammatillisen kuntoutuksen hakemus (lomakkeen saat työeläkelaitoksestasi) ja pyydä liitteeksi lääkäriltäsi B-lausunto, joka sisältää kuntoutussuosituksen. Toimita hakemus liitteineen työeläkelaitokseesi, josta saat myöntävän tai kieltävän päätöksen.