Klubitalot

Pönkkä

Oulu

Tervetuloa Pönkkään!

Klubitalomme Pönkkä on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa voit kokea yhteisöllisyyttä, saada vertaistukea ja opetella työntekoa klubitalon töissä. Tästä videosta voit katsoa, mitä muut ovat saaneet klubitaloista!

Toimintamme perustuu vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Talon jäseneksi voit liittyä, jos haluat tehdä mielekästä ja arkea tukevaa työtä yhdessä muiden talon jäsenten ja työntekijöiden kanssa. Klubitalon jäsenyys on sinulle maksuton ja aikarajoitteeton.

Arkemme koostuu työpainotteisista päivistä, erilaisista työ- ja koulutusmahdollisuuksista sekä vapaa-ajan toiminnasta. Saat jäsenenä valita itsellesi oman työhönvalmentajan. Voit saada taloudellisia etuuksia koskevaa neuvontaa sekä ohjausta, ja autamme sinua työllistymään ja kouluttautumaan tuetun työllistymisen työhönvalmennuksen keinoin.

Toimintamme on tarkoitettu sinulle, joka et saa tukea arkeen tai työllistymiseen minkään muun tahon kautta. Sinulla on mahdollisuus käydä Klubitalolla valitseminasi päivinä omien tarpeittesi ja voimavarojesi mukaan.

Klubitalo Pönkän jäseneksi pääset seuraavalla tavalla:

  • Käy tutustumassa taloon henkilökohtaisella vierailulla.
    • Vierailuajat maanantaisin klo 10 ja 14. Varaa aika infosta 050 5206 065. Vierailulla saat yleiskuvan siitä, mitä talolla tapahtuu. Vierailuun voit varata aikaa noin tunnin. Kerromme sinulle tarkemmin talon toiminnasta ja kierrämme katsomassa tilat. Mukana on kummijäsen sekä talon työntekijä. 
  • Osallistu työpainotteiseen päiväämme eri yksiköissä, joita ovat keittiö- ja kiinteistö, toimisto- ja hallinto sekä työ-ja opintoyksikkö. Voit tulla myös ryhmiimme!
    • Voit tutustua talon toimintaan ilman jäsenyyttä kaikessa rauhassa. Osallistua saat sen mukaan, mikä sinua motivoi ja mihin voimavarasi riittävät. Näin tutustut talon toimintaan käytännössä ja opit tuntemaan jäseniä ja henkilökuntaa. 
  • Kun olet ollut jäsentutustujana jonkin aikaa, voit liittyä jäseneksi. Varaa aika työhönvalmentajalta ja täytä jäsenhakemus yhdessä hänen kanssaan.
    • Jäsenyys on maksuton ja aikarajoitteeton. Saat oman jäsennumeron ja saat valita oman työhönvalmentajan, jolta voit varata aikaa asioittesi hoitoon. Jäsenenä olet oikeutettu päättämään yhdessä muiden kanssa klubitalomme asioista, osallistumaan retkiin ja koulutuksiin ja saamaan työhönvalmentajan tuen.

Toiminta

Työpainotteinen päivä
Ryhmät
Työhönvalmennus
Koulutukset
Viikko-ohjelma
Ruokalistat
Muu toiminta
Me pönkkääjät - Klubitalon oma lehti
Klubitalostandardit
Yhteiset asiat


Pönkän toimintaa rahoittaa Veikkaus sekä Oulun kaupunki.

Kuulumme Suomen Klubitalot ry:n valtakunnalliseen verkostoon.

Klubitalo Pönkän blogi: kaikki kirjoitukset

Tarinoita Pönkästä

Tuletko mukaan?

Katri Jaatinen