Roihula
Ryhmät

Ryhmien aiheet ja tarkempi sisältö muokkautuvat aina jäsenten toiveiden mukaan. Onko sinulla harrastus tai tietoja ja taitoja joita haluaisit jakaa myös muille? Kaikilla jäsenillä on mahdollisuus vetää ryhmiä. Jos siis haluat perustaa jonkun ryhmän, ota yheyttä työhönvalmentajiin. Ryhmiin ja tapahtumiin toivotaan ennakkoilmoittautumista. Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia ja niistä ilmoitetaan viikko-ohjelmassamme sekä jäsenille tarkoitetussa Facebook-ryhmässä. Kannattaa seurata nettisivuja ja liittyä myös fb-ryhmään! Jos sinulla on kysyttävää toimintaan liittyen, ota yhteyttä henkilökuntaan tai käy Roihulassa!Ajankohtaiset tapahtumat voit tarkistaa viikko-ohjelma tai tapahtumakalenterista.Leivontaryhmä 

Oletko aina halunnut osata leipoa erilaisia luomuksia? Tule mukaan leivontaryhmään. Ryhmässä kuunnellaan kaikkien ideoita ja toteutamme niitä parhaamme mukaan. Leivontaryhmä kokoontuu tarvittaessa. Jos haluat mukaan tai sinulla on leivontaideoita, ota yhteyttä klubitalo Roihulan henkilökuntaan.

Leivointa ryhmä perettu muutto vuoksi

Talokokous


Talokokouksessa käsitellään tulevia tapahtumia, keskustellaan ja päätetään yhdessä taloa koskevista asioista. Talokokous on oiva tilaisuus myös harjoitella kokousteknisia ja -taktisiataitoja.

Talokokouksessa tarjotaan aamupala. Aamupalan tekoon voi ilmoittautua kaksi jäsentä.

Talokokous pyörii joka toinen viikko vaihtuvin päivin!

Formula 1 - studio 2020

Formula 1 - studiossa pääset mukaan katsomaan kauden 2020 formulalähetyksiä. Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 13.00. Lisätietoa saat talolta tai ryhmänvetäjältä Nicolta. Ryhmä toteutuu, kun paikalla on vähintään 2 jäsentä. 

Toistaseksi Formula studio on Peruttu (Korona viruksen vuoksi)

Formula 1 kauden aloitus kisat 16.3, Klo 13:00   


Kuntosali

Kuntosali ryhmä kokoontuu joka toinen tiistai Kunnon Paikassa. Ilmoittaudu etukäteen Piritalle. Omavastuu 3 e /kerta.

Toistaseksi Kuntosali on Peruttu (Korona viruksen vuoksi) 

Kiipeilyryhmä

Oletko aina halunnut kokeilla kuinka korkealle osaat kiikkua? Lähde mukaan kiipeilemään torstaisin klo 9.30. Ilmoittaudu talolle etukäteen. Ryhmä toteutuu, kun lähtijöitä on vähintään 3. Omavastuu 2,50 e/ kerta. 

Toistaseksi Kiipeily on Peruttu (Korona viruksen vuoksi) 

Kevään kauden kiipeilyt:

 • Torstai 19.3.2020, Perettu
 • Torstai 26.3.2020,Perettu
 • Torstai 2.4.2020, Perettu
 • Torstai 16.4.2020, Perettu
 • Torstai 23.4.2020, Perettu
 • Torstai 7.5.2020, Perettu 
 • Torstai 14.5.2020, Perettu
 • Torstai 28.5.2020  (Kauden päätös)

Keilausryhmä

Keilaamme joka toinen torstai kello 16-17 Santasportilla (kulkeminen omilla kyydeillä). Vetäjinä ryhmässä toimivat jäsen Harri  Omavastuu 2,50 e. 

Toistaseksi Keilaus on Peruttu (Korona viruksen vuoksi) 

Keilaus ryhmä oikeus muuttaa keilaus kertoja tarvittaessa.


Kevään kauden keilaukset:

 • Torstaina 2.4.2020, Perettu
 • Torstaina 16.4.2020, Perettu
 • Keskiviikko 28.4.2020, Perettu 
 • Torstaina 14.5.2020, Perettu
 • Keskiviikko 20.5.2020, Perettu

Sähly

Sählyä pelaamme maanantaisin ja perjantaisin klo 14.00 Balanssi ry:n kanssa Keltakankaan liikuntasalissa. Maksamalla Balanssi ry:n jäsenmaksun (15 e) voit osallistua heidän toimintaansa muutoinkin. Balanssi ry:n kotisivut löydät osoitteesta: https://balanssia.fi/   Osallistumme myös muutamiin turnauksiin vuoden aikana.

Toistaseksi Sähly on Peruttu (Korona viruksen vuoksi)

Turvallisuustiimi (Tauolla)

Turvallisuustiimi on Roihulassa toimiva ryhmä joka kiinnittää huomiota talon turvallisuuteen liittyviin asioihin esim: palohälyttimien toimintakunto, esteettömyys talon sisällä ja muut ajankohtaiset asiat. Ryhmä kokoontuu kerran kuussa.

Onnarikahvit

Asioita, tapahtumia ja onnistumisia joista tullut hyvälle mielelle ja iloiseksi. Jokainen kirjoittaa lapulle jonkin tämmöisen kivan asian nimettömänä. Kaikki onnistumiset luetaan ääneen, jonka jälkeen niistä otetaan kuva.Talo tarjoaa onnareilla kahvin/teen ja jotain pientä hyvää. 

Onnarit pyörii joka viikko vaihtuvin päivin.