Roihula
Ryhmät

Formula 1 - studio 2019

Formula 1 - studiossa pääset mukaan katsomaan kauden 2019 formulalähetyksiä. Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 13.00. Lisätietoa saat talolta tai ryhmänvetäjältä Nicolta. Ryhmä toteutuu, kun paikalla on vähintään 2 jäsentä.

Liikuntaryhmä

Tällä hetkellä liikuntaryhmä on kesätauolla, mutta työhönvalmentajille voit esittää toiveita syyskautta varten.

Kuntosali

Kuntosali ryhmä kokoontuu joka toinen tiistai Kunnon Paikassa. Ilmoittaudu etukäteen Piritalle. Omavastuu 3 e /kerta.

Syksyn aikataulu:

  • 1.10. klo 13
  • 15.10. klo 13
  • 29.10.  klo 13
  • 12.11. klo 13
  • 26.11. klo 13
  • 10.12. klo 13

Kiipeilyryhmä

Oletko aina halunnut kokeilla kuinka korkealle osaat kiikkua? Lähde mukaan kiipeilemään torstaisin klo 9.30. Ilmoittaudu talolle etukäteen. Ryhmä toteutuu, kun lähtijöitä on vähintään 3. Omavastuu 2,50 e/ kerta.

Keilausryhmä

Keilaamme joka toinen torstai kello 16-17 Santasportilla (kulkeminen omilla kyydeillä). Vetäjinä ryhmässä toimivat jäsenet Harri Ja Tommi. Omavastuu 2,50 e.

Sähly

Sählyä pelaamme maanantaisin ja perjantaisin klo 14.00 Balanssi ry:n kanssa Keltakankaan liikuntasalissa. Maksamalla Balanssi ry:n jäsenmaksun (15 e) voit osallistua heidän toimintaansa muutoinkin. Balanssi ry:n kotisivut löydät osoitteesta: https://balanssia.fi/   Osallistumme myös muutamiin turnauksiin vuoden aikana.

Turvallisuustiimi

Turvallisuustiimi on Roihulassa toimiva ryhmä joka kiinnittää huomiota talon turvallisuuteen liittyviin asioihin esim: palohälyttimien toimintakunto, esteettömyys talon sisällä ja muut ajankohtaiset asiat. Ryhmä kokoontuu kerran kuussa.
Ryhmien aiheet ja tarkempi sisältö muokkautuvat aina jäsenten toiveiden mukaan. Onko sinulla harrastus tai tietoja ja taitoja joita haluaisit jakaa myös muille? Kaikilla jäsenillä on mahdollisuus vetää ryhmiä. Jos siis haluat perustaa jonkun ryhmän, ota yheyttä työhönvalmentajiin. Ryhmiin ja tapahtumiin toivotaan ennakkoilmoittautumista. Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia ja niistä ilmoitetaan viikko-ohjelmassamme sekä jäsenille tarkoitetussa Facebook-ryhmässä. Kannattaa seurata nettisivuja ja liittyä myös fb-ryhmään! Jos sinulla on kysyttävää toimintaan liittyen, ota yhteyttä henkilökuntaan tai käy Roihulassa!