Roihula
Talokokouksen muistio
 

TALOKOKOUSMUISTIO 10.7.2019

Läsnäolijat: 6 jäsentä, 3 työntekijää


1. Kokous avattiin klo 9.30.


2. Puheenjohtajaksi valittiin jäsen ja sihteeriksi työntekijä.


3. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.


4. Jäsen luki edellisen kokouksen muistion.


5. Uudeksi jäseneksi hyväksyttiin jäsen numerolla 271.


6. Palautelaatikko oli tyhjä. Kannustetaan kaikkia jäseniä palautteen antoon.


7. Keittiön sisustusideoista juteltiin ja aihetta alusti jäsen, joka esitti, että keittiön “alaverhot´ tarjoilutiskin alta ja läheisyydestä voitaisiin vaihtaa. Toinen jäsen esitti, että verhojen uusi väri voisi olla vihreä. Kolmas jäsen toivoi, ettei keittöön valittaisi mitään synkkiä värejä. Asian päätettiin antaa vielä jäädä hautumaan, kun budejttikaan ei ole vielä tiedossa. Asia voidaan nostaa esille uudestaan talokokouksessa, kun asia on ajankohtainen ja vastaava työhönvalmentaja on paikalla.


8. Laura esitteli suunnitelmansa koskien syksyä. Lauran toistaiseksi viimeinen työpäivä Roihulassa on 16.8, jonka jälkeen Laura siirtyy Tyttöjen Talon ohjaajaksi. Lauran jatkosuunnitelmat selviävät jouluun mennessä. Jäsenet, joiden omaohjaajana Laura on toiminut, saavat itse valita kenen työntekijän kanssa he jatkavat eteenpäin tavoitteitaan kohti.


9. Jäsenen toivomuksesta kyseltiin jäsenten halukkuutta lähteä kesäteatteriin katsomaan esitystä “Maailman ympäri kahdeksassakymmenessä päivässä´. Mahdollisia teatteripäiviä olisi elokuussa torstai 3.8 ja perjantai 4.8. Asiasta päätettiin tehdä lista Roihulan ilmoitustaululle ja mainos Facebookkiin. Lista ja mainos tehdään toimistotiimiin toimesta. Teatteriin tulee olla lähdössä vähintään kolme jäsentä, jotta retki toteutuu.


10. Laura muistutti miksi muovijätteet tulee huuhdella kunnolla (haitat sekä Roihulassa että jatkojalostuksessa). Anne-Mari muistutti lisäksi myös muiden jätteiden asianmukaisesta pesusta, kuivauksesta jne.


11. Jäsen esittänyt F1-pelipäivää ajalla 5.8-2.9, jolloin varsinaiset formulat ovat tauolla. Jäsen toisi PlayStation4-ohjaimen ja pelaaminen tapahtuisi Roihulan yläkerrassa. Peliaika olisi minimissään 2 tuntia ja maksimissaan 4 tuntia. Mahdollisiksi pelipäiviksi jäsen ehdotti maanantaita, jolloin hän pääsee Roihulaan. Kyseltiin kiinnostusta asiaan ja muutamia kiinnostuneita oli jo paikalla. Sovittiin, että päivä voisi olla 12.8 tai 26.8 ja jäsen saa valita näistä hänelle sopivimman. Sovittiin myös, että pyydetään jäsentä tekemään asiasta lista, kun hän tulee Roihulaan seuraavan kerran.


12. Muut esille tulevat asiat

Laura esitti Nätti-Jussi katujuna-ajelua, mutta asia ei herättänyt välitöntä kiinnostusta. Sovittiin, että asia jätetään hautumaan. 


Seuraavaa talokokousta esitettiin pidettäväksi ulkona. 


Jäsen muistutti, että osasta alakerran tietokoneista ei voi tulostaa. Koneet merkitty lapuilla. Tämä pyydetään huomioimaan koneiden käytössä. Lisäksi lopuissa koneissa ollut tulostusongelmia, joista jäsen ja Anne-Mari ovat olleet yhteydessä MPY:hyn ja asiaa hoidetaan.


14. Seuraavan kokouksen ajankohta to 25.7.2019 klo 9.30. Kokous mahdollisesti Valdemarin rannalla (säävaraus). Eväät otetaan mukaan/ talolla tarjotaan aamupala.


15. Kokous päätettiin n. klo 10.14