Tönäri
Ryhmät

Ryhmät

Työnhakuklubi

Tavoitteena on lisätä jäsenten työelämätietoutta, tarjota työllistymisen välineitä sekä aktivoida ja rohkaista heitä yksilölliseen työnhakuun. Sisältöjä ovat mm. omien voimavarojen kartoittaminen ja osaamisen tunnistaminen sekä työnhakuprosessin läpi käyminen. Tervetuloa mukaan!

Uusi ryhmä aloittaa kun osallistujia vähintään kaksi, ilmoittaudu suoraan Susannelle.
Seuraava ryhmä aloittaa ma 2.3. klo 10. Ilmoittautumiset Susulle tai Tönärin ilmoitustaululla olevaan listaan.

Palsta

Tavoitteena on tutustua palstaviljelyyn ja opetella erilaisien kasvien hoitoa. Klubitalolla on oma palsta Ensilän tilalla, jota hoidetaan koko yhteisön voimin kesä aikaan.

Palsta talvitauolla.

Viestintäryhmä

Tavoitteena on harjoitella oman lehden tekemistä, huolehtia klubitalon sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä ja perehtyä uusiin viestintätapoihin.

Torstaisin klo 10:00 - 12:00

Jauhopeukalot

Tavoitteena on opetella tekemään makeita ja suolaisia leivonnaisia. Ryhmässä tehdään tuotteita erilaisia tilaisuuksia varten.

Tiistaisin klo 13:00 - 15:00

Jauhopeukalojen tulevat aiheet näet täältä

Hyvinvointiryhmä

Tavoitteena on kohottaa jäsenten kuntoa, rohkaista heitä kokeilemaan erilaisia liikuntamuotoja ja harrastamaan omaehtoista liikuntaa hyvinvointinsa ylläpitämiseksi. Liikunnan lisäksi ryhmä sisältää myös muuta mielen ja ruumiin hyvinvointiin liittyviä toimintamuotoja sekä kulttuuria. Toimintoja ovat mm. uinti, kävely-/patikointi, salibandy, keilaaminen, frisbeegolf, sulkapallo, tanssi, rentoutus ja museokierrokset.

Tiistaisin 14:00 - 15:00

Hyvinvointiryhmän suunnitellut aiheet näet täältä

Talokokous

Talokokouksessa käsitellään tulevia tapahtumia, keskustellaan klubitalostandardeista ja päätetään yhdessä taloa koskevista asioista. Talokokous on oiva tilaisuus myös harjoitella kokousteknisia ja -taktisiataitoja.

Keskiviikkoisin klo 13:00

Liikunta: Kaukavesi

Tavoitteena on nauttia Kajaanin upean Kaukaveden antimista matalan kynnyksen liikunnan merkeissä. Vaihtoehtoina ovat uinti/vesijuoksu tai ohjattu saliharjoittelu oman tunnon ja kunnon mukaisesti. Omavastuu uintiin 2,70€ ja kuntosalille 2,30€, maksetaan talolle ennen lähtöä.

Torstaisin klo 14:00

Hoilaajat

Tavoitteena on tarjota jäsenille mukavaa yhdessäoloa musiikin merkeissä. Ryhmässä "hoilaillaan" erilaisia biisejä jäsenten valintojen mukaan.

Torstaisin (parilliset viikot) klo 13:30 - 15:00

Musiikkiryhmä

Kuunnellaan yhdessä valittuja biisejä ja vietetään aikaa yhdessä. Ryhmän ideana ei ole arvostella toisten musiikkimakua tai valintoja, vaan keskustella musiikista yleisesti. Ryhmässä valitaan aihe aina seuraavalle kerralle.

Torstaisin (parittomat viikot) klo 13:30 - 15:00

Vapaa taide

Tavoitteena on innostaa jäseniä käyttämään omaa luovuuttaan ja löytämään keinoja itsensä ilmaisemiseen. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti luovia taitoja kuten piirtäminen, maalaaminen, musiikki ja askartelu.

Perjantaisin 10:00 - 12:00

Vapaan taiteen aiheet näet täältä

Korva-akupunktioryhmä

Hiljaisessa ryhmässä rentoudutaan rauhallista musiikkia kuunnellen ja hoidetaan terveyttä. Korva-akupunktio helpottaa unettomuutta, levottomuutta, migreeniä, masennusta, stressiä jne. Ryhmää vetävät Sari Arffman ja Tarja Keränen.
Lue korvakupunktiosta lisää täältä

Perjantaisin klo 11:00 - 12:00

Kirjallisuusryhmä

Kokoonnutaan keskustelemaan kirjoista, runoista sekä novelleista kahvin kera.

Perjantaisin (parittomat viikot) klo 13:15

Vuorovaikutus

Tavoitteena on kehittää jäsenten vuorovaikutteista viestintää ja vahvistaa itsetuntoa tutun yhteisön tuella. Ryhmässä tehdään toiminnallisia harjoituksia, jotka vahvistavat suullista ilmaisua, sosiaalista kontaktinottoa sekä minäkuvan rakentumista. Tervetuloa mukaan hyvässä yhteishengessä.

Perjantaisin (parilliset viikot) klo 13:15 - 14.45.

Tallikäynnit

Tallikäynnit alkavat toukokuussa Kylmän Tallilla, jossa ohjaajana toimii Anne Avonius. Aiheena hevosenhoito- ja huolenpito, luottamusharjoitukset, satulointi ja ratsastus maneesissa. Tallille kuljetaan yleisellä linja-autovuorolla tai polkupyörällä noin klo 13:30 alkaen. Omavastuu per tallikäynti 3 €. Ilmoittautuminen Susulle tai ilmoitustaululla olevaan listaan.

Tallikäynnit talvitauolla.