Työhönvalmennus

Taidot käyttöön

Pohjois-Pohjanmaa

 

Taidot käyttöön

Taidot käyttöön -palvelu on tarkoitettu sinulle yli 30-vuotias, joka tarvitset yksilöllistä ja tuloksellista valmennusta työllistyäksesi työkokeilun kautta. Palvelumme pohjautuu tuetun työllistymisen menetelmään (Supported Employment), jossa keskitytään kokonaisvaltaisesti työnhakijan toiveisiin ja tarpeisiin.

Pitkän linjan oululaisena toimijana tunnemme alueen yrityskentän. Meille on muodostunut laaja verkosto, jota hyödynnämme työpaikkojen löytämisessä. Tuemme asiakkaita työelämään yksilövalmennuksen, työpajatyöskentelyn ja aktiivisen yrityskontaktoinnin avulla.

Periksiantamaton ja ihmisläheinen työskentelytapa on vahvuutemme. Teemme kanssasi aidosti yksilölähtöistä ja tuloksellista valmennustyötä, josta meillä on vuosikymmenien kokemus. Nyt on sinun vuorosi kertoa tarinasi ja toiveesi. Me kuuntelemme ja autamme sinua toteuttamaan tavoitteesi.

Yksilövalmennus

Yksilövalmennuksessa kartoitamme osaamisesi, toiveesi ja reunaehtosi työllistymisen suhteen selkeitä ja innostavia työmenetelmiä hyödyntäen. Autamme sinua päivittämään työnhakuasiakirjat ajan tasalle, autamme henkilökohtaisen suunnitelman tekemisessä ja tuemme sinua kaikissa työllistymisen vaiheissa.

Työpajatyöskentely

Työpajat suunnitellaan ja toteutetaan aina ryhmälähtöisesti. Pääset siis vaikuttamaan käsiteltäviin teemoihin ja innostaviin työskentelytapoihin. Työpajoissa käsiteltäviä aiheita ovat esimerkiksi omien vahvuuksien tunnistaminen, kiinnostusta herättävä CV, miten lähestyä yrityksiä tuloksekkaasti, oman osaamisen markkinointi, tyylikästä työnhakua, itsensä työllistäminen ja yrittäjyys ja yritysvierailut.

Yritysyhteistyö

Yritysten kontaktointi on avainasemassa onnistuneessa työnhaussa. Hyödynnämme vahvaa kokemustamme yritysyhteistyöstä ja sovellamme Taidot käyttöön -palvelussa uusia yritysyhteistyön malleja työpaikkojen löytämiseksi. Luomme sinulle uusia mahdollisuuksia päästä vuorovaikutukseen yritysten kanssa – ja siten paremmat mahdollisuudet löytää työpaikka.


OLETKO TEKIJÄ? ETSITKÖ TÖITÄ?

Ota yhteyttä sähköpostilla, soittamalla tai ilmoittaudu tästä.