Eroauttaminen

Eroauttaminen

Vanhempien Akatemia

Torikatu 28
90100 Oulu

050 5685 410

vanhempien.akatemia@nuortenystavat.fi 

Yksilöllinen tuki, ohjaus ja neuvonta

Erorauhan ja yhteistyövanhemmuuden rakentaminen, ja lasten hyvinvoinnin turvaaminen erotilanteessa. 

Voit tulla keskustelemaan lasten hyvinvoinnin turvaamisesta erotilanteessa  sekä erorauhan ja yhteistyövanhemmuuden rakentamisesta. Autamme myös vanhemman omassa henkilökohtaisessa erokriisissä ja siitä toipumisessa, saat näkökulmia ja työkaluja erosta selviämisen tueksi. Kutsumme näitä tapaamisia Pysäkki- käynneiksi, olet tervetullut yksin, puolison kanssa tai koko perheenä. 

Toteutamme maksuttomat tapaamiset vanhempien kanssa sopimuksen mukaan joko paikan päällä, suojatun videoyhteyden kautta tai puhelimitse. Voit varata ajan Yhteydenottolomakkeella, p. 050 5685 410 tai vanhempien.akatemia@nuortenystavat.fi     

Eroseminaari

Vanhempien Akatemia järjestää Eroseminaarin, joka on suunnattu eronneille ja eroa pohtiville vanhemmille. Eroseminaari pohjautuu tri Bruce Fisherin kehittämään eroseminaariin, jossa työstetään parisuhteen päättymiseen liittyviä kokemuksia. Vaikka parisuhteen päättyminen on yleensä elämämme vaikeimpia kriisejä, useimmat ihmiset pystyvät kuitenkin tekemään kriisistään kasvattavan kokemuksen. Eroseminaarissa saadaan työkaluja omaan, henkilökohtaiseen oppimisprosessiin. Tiedon, kokemusten ja vertaistuen myötä ymmärrys itsestä lisääntyy ja vaikutusmahdollisuudet omaan elämäänsä vahvistuvat. Seminaarin kesto on 10x3 tuntia ja se on vanhemmille maksuton.

Ryhmässä käytetään työkirjana Bruce Fisherin ´Jälleenrakennus, kun suhteesi päättyy´kirjaa.

Ryhmän ohjaajana toimii pari- ja perhepsykoterapeutti Päivi Nikula-Väisänen.

Tapaamiset syksyllä 2020 torstaisin 24.9.-3.12. väliselllä ajalla klo 13.00-16.00 seuraavasti: 24.9., 1.10., 8.10., 15.10., 29.10., 5.11., 12.11., 19.11., 26.11. ja 3.12.2020 

Lisätetoa ja ilmoittautumiset: vanhempien.akatemia@nuortenystavat.fi ja p. 050 5685 410 

Tiedote                             

Eroilta

Vanhemmille, joiden rakkaussuhde tai avioliitto on päättynyt.

Vanhempien Akatemian® ja Oulun seurakuntayhtymän Eroneuvo-tilaisuudet ovat eropäätöksen tehneille ja eronneille vanhemmille tarkoitettuja kertaluontoi­sia matalan kynnyksen tilaisuuksia. Asiantuntija-alustuksen jälkeen keskustelu jatkuu eron kokeneiden vanhempien kanssa. Eroneuvolla tuetaan eron jälkeistä vanhemmuutta ja vanhempien yhteistoimintaa sekä tuodaan esille lapsen näkökulmaa ja tarpeita erotilanteessa. Illassa saadaan myös tietoa erilaisista tukimuodoista vanhemmille ja lapsille.

Tilaisuudet järjestään Oulussa osoitteessa Torikatu 28 (Nuorten Ystävien keskustoimisto). Tilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia. Ei ennakkoilmoittautumista.

Eroaiheiset luentotilaisuudet

Erowebinaarissa Vanhempien Akatemian asiantuntijat käsittelevät eroa vanhempien ja lasten kysymysten pohjalta. Suosittelemme Erowebinaaria kaikille eroa pohtiville ja eronneille vanhemmille. Pääset mukaan tästä

Vanhempien Akatemia järjestää eroauttamiseen ja eron jälkeiseen yhteistyövanhemmuuteen liittyen luentotilaisuuksia. Näistä ilmoitamme uutiskirjeessä ja sen voi tilata tästä.