Vanhempien mentorointi

Vanhempien mentorointi

Vanhempien Akatemia

Torikatu 28
90100 Oulu

050 5685 410

vanhempien.akatemia@nuortenystavat.fi 

MENTORIKSI TOISELLE VANHEMMALLE

Tule mukaan Vanhempien Akatemian uuteen toimintamuotoon!

Oletko vanhemmuuteen myönteisesti suhtautuva vanhempi tai isovanhempi, jolla on voimavaroja, halua ja aikaa toimia tukena vähintään yhdelle vanhemmalle vanhemmuuteen liittyvissä arjen kysymyksissä kuunnellen, rohkaisten ja osaamistasi sekä kokemuksiasi jakaen vähintään vuodeksi? Vanhemmuuden vertaismentorointi voi olla yhdessä tekemistä, kahvittelua, kävelyjä, kirja- ja tapahtumavinkkejä, palautteen saamista ja antamista, apua arjenhallintaan tai arvostavia keskusteluja.

Vanhempien Akatemia kouluttaa ja ohjaa vertaismentoreita koko mentoroinnin ajan järjestäen tapaamisia, yksilöllistä ohjausta ja tapahtumia. Vanhempien Akatemian vanhemmuuden mentorointimalli perustuu vanhemmuutta ja mentorointia koskevaan tutkimustietoon, jota asiantuntijan ohjauksessa sovelletaan käytännönläheisessä mentorointisuhteessa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen mentoriksi:
vanhempien.akatemia@nuortenystavat.fi  ja p. 050 5685 410

elina.penger@nuortenystavat.fi ja puh. 044 749 6684

Tiedote (tulostettava)

HALUATKO MENTORISTA TUKEA VANHEMMUUTEEN?

Ovatko vanhemmuuden haasteet päässeet yllättämään? Ovatko tukiverkostosi niukat? Haluatko jakaa kokemuksiasi ja arkeasi vanhempana luotettavalle ihmiselle? Toivotko näkökulmia, keskustelua ja tukea vanhempana toimimiseen saman elämäntilanteen kokeneelta?

Mentoroinnin tavoite on luoda erityinen vanhemmuutta tukeva arvostava, luottamuksellinen sekä tasavertainen vuorovaikutussuhde, jossa molemmat osapuolet jakavat toisilleen kokemuksiaan, näkökulmiaan ja ajatuksiaan vanhemmuudesta sekä itsestään ja arjestaan vanhempina.

Mentorointisuhde on mahdollisuus hyvinvoinnin, itsetuntemuksen, itsevarmuuden ja hallinnan tunteen lisäämiseen, omien vahvuuksien ja voimavarojen löytämiseen sekä myönteisten toimintamallien vahvistamiseen vanhempana. Vanhempien Akatemian vanhemmuuden mentorointimalli perustuu vanhemmuutta ja mentorointia koskevaan tutkimustietoon, jota asiantuntijan ohjauksessa sovelletaan käytännönläheisessä mentorointisuhteessa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen mentoroitavaksi:
vanhempien.akatemia@nuortenystavat.fi  ja p. 050 5685 410

elina.penger@nuortenystavat.fi ja puh. 044 749 6684